Rengøring

Modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på rengøring i dag. Det tager ikke mere end 5 minutter!

  Spar penge

  Dygtige rengøringsassistenter

  Spar tid

INDHENT TILBUD NU!   

rengøring

Spar penge

Spar tid

Dygtige fagmænd

NB: Nedenstående tekst har ikke noget med vores samarbejdspartner at gøre. Vi arbejder på at rette teksterne til løbende. Tryk på indhent tilbud for at få 3 tilbud i stedet!

Rengøring – Aldrig har det være nemmere

Skal du bruge rengøring? Her hos Rengøringshjælp kan du nemt og hurtigt booke online uanset, om du skal bruge hjælp til at få gjort rent en gang ugentligt, hver anden uge, hver fjerde uge eller blot en enkelt gang. Vi har gjort det nemt for dig at beregne din pris ved hjælp af vores prisberegner i toppen af siden. Den tager nemlig udgangspunkt i, hvor mange værelser og badeværelser, du ønsker rengjort. Prisen beregnes også ud fra, hvor ofte du ønsker rengøring. Der kan nemlig være penge at spare, hvis du vælger med jævne mellemrum. Når du har fundet din pris, kan du hurtigt komme til vores booking, der foregår online. Her skal du indtaste dine informationer, samt indtaste hvornår du ønsker rengøring. Efter vi har modtaget din booking, ringer vi dig op og bekræfter bookingen samt får styr på de sidste småting, som for eksempel om du har nogle husdyr, og om du har tænkt dig at være hjemme. Husk at du selv skal stille rengøringsmidler og udstyr til rådighed, når du booker en dygtig rengøringsassistent gennem os. Dette gør vi blandt andet for at holde priserne nede. Efter endt rengøring har du mulighed for at rate den assistent, der var ude ved dig for at gøre rent. Dette gør for hele tiden at holde vores kvalitet oppe. Du fortjener nemlig den bedste rengøring. Er du ikke tilfreds med det arbejde, der er blevet udført, så praktiserer vi en 200% tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at vi kommer ud og gør arbejdet om, hvis du ikke er tilfreds. Er du stadig ikke tilfreds efterfølgende, får du dine penge tilbage. Det er naturligvis ikke noget, vi håber på, da vi synes du fortjener det bedste.

God rengøring til en god pris

Vores mission er at udbrede rengøringshjælp og give flere mulighed for at bestille hjælp til rengøringen. Det er nemlig en kæmpe luksus, fordi det giver meget mere tid til det, der er vigtigt for dig. Det kan for eksempel være din karriere, børnene, dine interesser eller noget helt fjerde. Kort sagt så giver det dig mere tid til det, der betyder noget for dig. Selvom prisen på vores rengøring er i den lave ende, kunne man godt være fristet til at tro, at vi slækkede på kvaliteten. Det er dog ikke tilfældet. For at kunne påtage sig rengøringsopgaver gennem os, kræver det nemlig erfaring med rengøring. Du fortjener det bedste til den bedste pris. Her hos Rengøringshjælp formidler vi rengøringsopgaver i hele landet, og du kan altså bestille uanset hvor, du er bosat. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål til os – det kunne være i forbindelse med booking, til konceptet eller noget tredje, så er du altid meget velkommen til at tage fat i os. Vi er her for at hjælpe dig. Vi træffes bedst på vores livechat, på telefonen eller på en e-mail. Vores mission er, at alle skal have råd til at bestille god rengøring til en fordelagtig pris, så der kommer mere tid i hverdagen til det, der betyder noget. Læs også mere om kontorrengøring.

Find rengøring nær dig