Hovedrengøring

Modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på hovedrengøring i dag. Det tager ikke mere end 5 minutter!

  Spar penge

  Dygtige rengøringsassistenter

  Spar tid

INDHENT TILBUD NU!   

hovedrengøring

Spar penge

Spar tid

Dygtige fagmænd

NB: Nedenstående tekst har ikke noget med vores samarbejdspartner at gøre. Vi arbejder på at rette teksterne til løbende. Tryk på indhent tilbud for at få 3 tilbud i stedet!

Skal du bruge hovedrengøring? Hos Rengoeringshjælp.dk har vi stor ekspertise inden for rengøring, og vi står også klar til at hjælpe dig. Klik på knappen “Book nu” og kom direkte til bestilling.

Hvorfor bruge Rengøringshjælp?

Trænger du til at få gjort hovedrent, og ønsker du ikke at gøre det selv? Så står vi hos Rengøringshjælp klar til at hjælpe dig til en god og fordelagtig pris. Bestiller du gennem os, får du nemlig en dygtig rengøringsassistent ud til dit hus eller din virksomhed, der sørger for at gøre rent og fjerne alt snavs. Du kan bestille via vores formular oven for, hvor du også kan se prisen alt afhængig af, hvor mange værelser og badeværelser, der skal hovedrengøres. Vi har en billig timepris på på højest 165 kroner, og det er sjældent at finde et professionelt rengøringsfirma til den pris. En lav pris er dog ikke ensbetydende med et dårligt rengøringsfirma. Hos Rengøringshjælp.dk overholder vi nemlig vores aftaler. Alle rengøringsassistenter har desuden en ren straffeattest.

Hovedrengøring i hele landet

Hos Rengørinshjælp.dk har vi kompetent rengøringspersonale i hele landet, og det er derfor muligt for dig at få hjælp til hovedrengøring uanset hvor du bor henne i landet. Vi er mange områder rigtig godt bemandet og kan derfor rykke ud med rigtig kort varsel – nogle gange inden for få timer. Uanset hvor du bor i landet, er det muligt at bestille en hovedrengøring en enkelt gang eller også med et fast mellemrum. Vælger du at bestille flere hovedrengøringer, kan du spare penge, sammenlignet med hvis du blot bestiller en enkelt.

Hvad indeholder en hovedrengøring?

En hovedrengøring indeholder hos os støvsugning og aftørring af alle flader samt gulvvask. På badeværelse rengører vi din bruseniche, dit toilet, håndvask, ligesom vi også støvsuger, vasker gulv og tørrer alle flader. På dit badeværelse fjerne vi også kalk på dit badeværelse. Du kan få overblikket nedenfor:

Værelser, kontorer, stuer osv. 

 • Aftørring af alle flader, møbler, lamper
 • Støvsugning og gulvvask
 • Fodpaneler vaskes af
 • Dørhåndtag, døre og låger vaskes af

Badeværelse og toiletter

 • Bruseniche aftørres og vaskes af
 • Rengøring af toilet
 • Spejle samt hylder og skabslåger
 • Støvsugning og vask af gulv

Køkken

 • Vi vasker bordplader samt lodrette og vandrette flader af.
 • Afvaskning af emhætte og affaldsskab
 • Indvendig afvaskning af køleskab
 • Vask og støvsugning af gulv

Ønsker du at dit hus igen skal skinne, så kan en hovedrengøring være en fantastisk mulighed for dig for at få et rent hjem. Hvis du har nogle spørgsmål til vores hovedrengøring, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi sidder nemlig klar til at besvare dine spørgsmål om hovedrengøring, enten via telefon eller på livechat. Læs også mere om vinduespudser.

NB: Ovenstående har ikke noget med vores samarbejdspartner at gøre. Vi arbejder på at rette det til løbende.

Find hovedrengøring nær dig

Hovedrengøring København