Flytterengøring

Modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på flytterengøring i dag. Det tager ikke mere end 5 minutter!

  Spar penge

  Dygtige rengøringsassistenter

  Spar tid

INDHENT TILBUD NU!   

flytterengøring

Spar penge

Spar tid

Dygtige fagmænd

Skal du bruge Flytterengøring? Hos Rengoeringshjælp.dk har vi stor ekspertise inden for rengøring, og vi står også klar til at hjælpe dig med rengøring ved din flytning. Klik på knappen “Book nu” og kom direkte til bestilling.

Hvorfor gøre brug af flytterengøring?

Når du skal flytte fra din nuværende bopæl, er det vigtigt, at du afleverer din lejlighed eller dit hus i god stand. Der er meget, der skal klares i forbindelse med en flytning. Der skal pakkes, køres ting og så videre. At skulle gøre grundigt rent kan derfor være svært at overskue, hvorfor det kan være en god idé at få professionel hjælp til flytterengøring. Flytterengøring behøver slet ikke at være så dyrt, som mange tror. Her hos Rengøringshjælp.dk er prisen for denne ydelse 200 kroner i timen. Den samlede pris afhænger af, hvor mange rum og badeværelser, der skal flytterengøres. Du kan bruge vores filter i toppen af siden for at udregne den konkrete pris for flytterengøring i din bolig.

Hos Rengøringshjælp.dk tilbyder vi rengøring for både virksomheder og private. Alle kan have behov for god flytterengøring, og dette behov imødekommer vi. Det kan være, at din kontorvirksomhed har behov for en komplet rengøring, inden i forlader jeres nuværende kontor. Vi står klar til at hjælpe med flytterengøring uanset din situation!

Flytterengøring i hele Danmark

Hos Rengøringshjælp.dk har vi dygtigt personale i hele Danmark. Det betyder også, at vi kan rykke ud til flytterengøring i alle landsdele, og også i din by. Vi har kompetent personale klar til at rykke ud til dig på ganske kort tid. Nogle gange kan vi være fremme inden for få timer, hvis der opstår en akut behov. Vores personale har erfaring med flytterengøring og arbejder effektivt og hurtigt. Det betyder altså, at du kan få en flytterengøring til en lav pris. Hele vores personale har en lav straffeattest, og du kan derfor trygt lukke vores dygtige rengøringsassistenter ind i dit hjem. Bestil flytterengøring i dag uanset, hvor du er bosat!

Hvad kan jeg forvente?

Inden du foretager bestillingen af din flytterengøring er det naturligvis relevant at vide, hvad der er inkluderet i en flytterengøring. Vi tilbyder her hos Rengøringshjælp.dk en komplet rengøring, hvor vi gør rent i alt lige fra dit køkken, til toilet, værelser og stue. Vi kommer rundt i alle kroge af din bolig og sørger for, at den står rengjort og acceptabel, når du forlader ejendommen. Ønsker du selv at stå for dele af din flytterengøring, er det selvfølgelig også en mulighed.

Vi sørger blandt andet for nedvaskning af lofter og vægge, vaskning af gulve, støvsugning, aftørring af flader, radiatorer, køleskab og oven og meget mere. Hvis du konkret ønsker at vide, hvad vores flytterengøring inkluderer eller har andre spørgsmål, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig svar på alle dine spørgsmål alle hverdage fra 8-18:00. Du kan enten skrive til os i vores livechat, på mail eller give os et kald.

NB: Ovenstående har ikke noget med vores samarbejdspartner at gøre. Der arbejdes at rette tekster til løbende.

Find rengøringshjælp nær dig

Flytterengøring København

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *